array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring

Favorit

Faldskærmsudspring: Mærk suset og adrenalinen!
Har I aldrig prøvet at springe faldskærm og vil gerne springe ”lige med det samme”? Så er tandemspring en mulighed for Jer. I vil få en fantastisk oplevelse af, hvordan det er at være fri som en fuglen efter meget kort forberedelse. 

Et faldskærmsevent er en spændende udfordring med indbygget adrenalin-kick. Det er velegnet som led i et teambuildings forløb eller medarbejder udvikling. I vil blive konfronteret med Jer selv og mærke succesen, når alle har sprunget og oplevet det frie fald.

I starter med ca. 1 times instruktion. Her vil I få gennemgået selve springet og landingen. Instruktørerne sørger for, at I bliver iført dragt og grej, så alting er i orden.

Herefter tager flyet Jer op til 3.500-4.000 meter. På dette tidspunkt er adrenalin-kicket allerede ved at sparke ind. I bliver fastspændt foran på tandeminstruktøren, som sørger for at alt er under den sikreste kontrol.

I vil opleve cirka 45 sekunders frit fald, hvorefter instruktøren udløser faldskærmen. I vil så kunne nyde svæveturen og den smukke udsigt, til I til sidst lander på jorden.

I er velkomne til at medbringe tilskuere til at overvære Jeres faldskærmsspring fra jorden. Vi tilbyder også at forevige Jeres spring med video og foto.

Langt de fleste kan foretage et tandemspring. Der stilles dog krav om et almindelig godt helbred samt en maxvægt på cirka 90 kg. Det er også muligt at springe solo, men det kræver en længere introduktion og oplæring.

Kontakt os hvis I er interesseret i faldskærmsevent – hvad enten det er tandem eller solo spring. 

Læs mere...