array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Connie Svendsen Connie Svendsen Connie Svendsen

Connie Svendsen

Favorit

Smittende og positiv tilgang til livet!
Oplev Connie Svendsens foredrag som har en smittende og positiv tilgang til livet. Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har den fantastiske evne til, at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes  - Det gælder både privat og på arbejdspladsen.

Det seneste foredrag fra Connie Svendsen hedder "Farvel til brokrøve" og kan bestemt anbefales.

Flere end 30.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Evnen til, at fortælle på og det, at hun tør, fortælle hvad andre tænker har gjort hende særdeles populær.

Hendes 2 mottoer er:
“Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret”. & "Det du fokuserer på, får du mere af - valget er dit".

Hun startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken, hvor hun har begejstret mange med sine fortællinger.


Hu har også rejst Europa rundt med en tryllekunstner og været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Læs mere...