array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bokse Event

Bokse Event

Favorit

Bokse Event – fysisk krævende fælles aktivitet
Et bokse Event er ikke kun motion og boksekamp. Det er slagkraftig teambuilding, hvor fællesskabet er med til at styrke sammenarbejde og motivation.

Boksning er høj grad baseret på udholdenhed, teknik og styrke. Det går også igen i træningen, hvor I vil blive udfordret på alle tre punkter. Det hele hænger sammen og giver en stor personlig tilfredsstillelse.

Som holdaktivitet vil I lære hinanden at kende på en sjov og anderledes måde. I vil også være med til at motivere hinanden og coache hinanden til at holde motivationen oppe.

Et typisk event består af opvarmning efterfulgt af stationstræning, hvor I bl.a. vil slå på boksepuder, sandsække, boksebolde, sjippe og andre fysisk krævende aktiviteter.  I vil også kunne sparre to og to. Træner eller flere trænere, alt efter deltagerantal, vil hele tiden instruere og motivere Jer til at yde Jeres bedste.

I vil lære basis boksetrin og ”serier”, hvor I lærer at bevæge Jer og kombinere de forskellige typer slag. F.eks. skyggeboksning er med til at fokusere på timing og teknik.

Eventet kan afsluttes med boksekampe, hvor I kommer i ringen og skal bokse mod hinanden. Reglerne tilpasses Jeres niveau, dvs. f.eks. at I kun må ramme på skulderen.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i et bokseevent. Det er fysisk hårdt, men bliver altid tilpasset Jeres individuelle niveau.

Vil du prøve noget nyt? Så finder du de fedeste firmaevents i hele landet her.

Læs mere...