array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Hestevognskørsel

Hestevognskørsel

Favorit

Hestevognskørsel til alle lejligheder
Skal transporten også være en del af oplevelsen? Vil I gerne nyde omgivelserne og være tæt på naturen eller bylivet?

Hestevognskørsel er snart et udsædvanligt syn, men ikke desto mindre er det en hyggelig måde at blive transporteret på. Det vækker stor glæde til Firma- og Familiedagen eller til alle udendørs arrangementer, som foregår, hvor der god plads. Det kan både være for at komme rundt på et stort areal ved fremvisning og en festlig aktivitet i sig selv.

I kan være op til cirka 20 personer i en vogn alt efter type, men det er muligt at bestille flere vogne. Vi kan evt. sørge for, at Jeres vogne bliver dekoreret med grønt, blomster eller flag. Det er meget festligt og til stor fornøjelse for passagerer og de forbi kommende.

En hestevogn er også en dejlig transportform, når I skal fra sted til sted, f.eks. efter kursus eller workshop og skal videre hen og spise middag og holde fest. Det er også egnet som transport til skovturen eller til teambuildings aktiviteten.

Vi leverer forskellige typer hestevogne f.eks. prærievogne, samt åbne eller overdækkede. Vores heste er rolige, stærke og vant til at færdes i trafikken.

Kontakt os for at høre nærmere, så vi finder den rigtige hestevogn til Jer. Ellers kan vi f.eks. anbefale en veteranbus, hvis I søger opsigtsvækkende alternativ transport. 

Læs mere...