Privatfest

Festassistance

Festassistance

Skal I holde fest og har brug for festassistance står vores kompetente leverandører altid til rådighed, uanset om I er 30 eller 300 gæster der har brug for hjælp.

Mærkedage

Mærkedage

Mærkedage bør fejres og huskes! Eventportalen giver jer forslag og inspiration til fx nytårsaften, fødselsdagen eller konfirmationen.

Bryllup

Bryllup

Er tiden kommet til den store dag hvor alt skal klappe kan Eventportalen.dk hjælpe med en bred vifte af muligheder til brylluppet - til både ham og hende.

Polterabend

Polterabend

Tid til Polterabend? Find inspiration i stort udvalg af sjove, hyggelige og konkurrenceprægede events til den kommende brud eller gom.

Musik

Musik

Se udvalget i musik og find inspiration. Fx duo eller trio, morgenmusik til sølvbrylluppet, Pianist eller DJ der sætter gang i dansegulvet med flot lysshow.

Festlige Indslag

Festlige Indslag

Find et festligt indslag på Eventportalen der passer til lige netop jeres fest! Involver resten af festdeltagerne eller overrask dem så de husker jeres fest.

Underholdning

Underholdning

Underholdning er altid et hit til festen og sætter ofte gang i snakken og lattermusklerne! Find den rette underholdning der passer til lige netop jeres gæster.

Catering

Catering

Buffet, 3 - 4 retters menu, sommergrill eller helstegt pattegris? Eventportalen.dk har samlet en bred vifte af catere i forskellige prisklasser og kvaliteter.

Transport

Transport

Limousine, festbus, sportsvogn eller hestevogn? Find den rigtige transport til konfirmationen, fødselsdagen eller brylluppet på Eventportalen.dk

Pleasure

Pleasure

Forkæl jer selv og jeres nærmeste med alt lige fra kurophold og chokoladesmagning til ølsmagning og middag på stjerne restaurant.