Firmajulefrokost i København

Billede fra lysende julefrokostarrangement

Julefrokostarrangementer

Afhold firmajulefrokosten eller juleshowet, akkurat som du drømmer det. Hos Eventportalen finder du en lang række idéer og gennemførte (men fleksible) løsninger, udarbejdet og gennemtestet af de forskellige arrangører.

Glad pige til firmajulefrokost i København.

Firmajulefrokoster

Se det store udvalg af firmajulefrokoster, som tilbydes ud af huset i festlokale, eller leveret til jeres domæne, f.eks. med flot oppyntning. Firmajulefrokoster i København er det mest populære, men andet kan arrangeres.

Poker event som festligt indslag

Festlige Indslag

Kombiner årets julefrokost med et festligt indslag, som sætter gang i både smil og latter. Bliv en del af indslaget eller nyd det tilbagelænet. Kig endelig rundt - vi har lidt til enhver smag.

Tryllekunstner til firmajulefrokost

Underholdning

Find underholdningen til julefrokosten, der sætter lattermusklen i gang, inden DJ'en tænder op for dansegulvet. Vi har samlet nogle af de sjoveste performers på markedet, og lader dig vælge akkurat som du lyster.

Piger spiller musik til julefrokoster

Festmusik

Se den brede vifte af musikere, i alt fra bands og DJ's til pianister og kor. Pep julefrokosten op med musikalske toner eller et fyldt dansegulv, fra start til slut. Du vælger fuldstændig selv, hvem der skal sparke festen igang.

Billede fra temafest, med fed oppyntning

Temafester & Dekoration

Find det helt rette tema til firmajulefrokosten. Prøv f.eks. White Christmas eller Casino Royal, med dealere i det stiveste puds og flotte spilleborde. Vi har selv mange gode idéer, men er derudover meget åbne for forslag.

Eksempel på bus til transport julefrokoster

Transport

Bliv transporteret til eller fra årets firmajulefrokost. Få kollegaerne godt afsted i busser, eller vælg en alternativ transportmulighed. Med en chauffør, er der én ting mindre for dig at tænke på.

Julefrokost Catering serveres

Julefrokost Catering

Vi har samlet et udvalg af forskellige catere, der er specialister i julemad. Der leveres i forskellige prisklasser og niveauer, ud fra jeres budget og ønsker. Fokus er julefrokoster i København og omegn, men tag kontakt og hør!Hvorfor er hjælp til jeres firmajulefrokost en god idé?

At afholde julefrokoster og andre firmafester er noget der med sikkerhed tager tid. Denne tid er ganske vidst ganske fint udnyttet og der kommer da helt sikkert en god fest ud af det, hvis du gør dig umage.

Sagen er bare den, at langt de fleste af os, har rigeligt at give os i kast med i forvejen.
Kontakter du en arrangør, er dette tidsforbrug på at planlægge julefrokosten allerede udliciteret, og du kan med det samme kaste dig ud i, hvad end du ellers skulle have brugt tiden på.


Vi har de gode idéer og de rigtige kontakter.

Udover at spare tid, kan du også, ved at kontakte en dygtig festarrangør til din julefrokost i København eller omegn, sikre at festen bliver gennemtænkt.
Du vælger et tema og vi gør vores absolut bedste for, at absolut intet er halvhjertet.
Du bestemmer maden, underholdningen, transporten videre i byen og, hvad der ellers måtte være og vi bidrager med vores idéer til alt dette, oppyntningen og, hvad der ellers måtte være.

Alt i alt får du en fest lidt over det sædvanlige, hvor et fedt tema gennemføres af topprofessionelle eventarrangører, i samarbejde med bartendere, kokke, buschauffører, oppyntere med flere.


Læn dig tilbage og nyd festen!

Ved langt de fleste julefrokoster, går tingene ganske fornuftigt for sig. Ikke desto mindre er der næsten altid en eller anden mindre udfordring, som skal håndteres. Ved at have folk på sagen, slipper du fuldkommen for at skulle håndtere problemer i forbindelse med arrangementet.

Der er styr på serveringen (og den efterfølgende opvask), der er styr på underholdningen og der er styr på at få sendt folk videre, når julefrokosten går videre i byen. Du kan altså, som ansvarlig for julefrokosten, drikke lige så mange snaps du har lyst til og hygge dig med dine kollegaer.

Det er ikke gratis, men til gengæld får du en julefrokost, der vil blive snakket om længe, og som du selv har haft mulighed for at nyde fuldt ud.

Ønsker du selv at stå for servering eller andre dele af festen er dette også en mulighed. De bedste løsninger findes i tæt dialog med kunden.

Vil du høre mere om vores fremgangsmåder og idéer?

Så kan du, ved at klikke ind på de ovenstående underpunkter (f.eks. "transport") eller banneret nedenfor, få et uforpligtende tilbud. Så ved du lynhurtigt, om vi er den rigtige løsning for din virksomhed!