array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Wakeboard

Wakeboard

Favorit

Fuld fart på vandet
Når sommeren kommer over os, kan I komme i sommerhumør med action præget vandsport. I kan invitere hele afdelingen eller ledergruppen med ud og lære at stå på wakeboard.

Det er lidt hårdt, lidt svært, men det er også meget sjovt.

Samtidigt er det en genial måde at styrke Jeres samarbejde på og en anderledes sjov metode til at skabe sammenhold. Det er aktiv teambuilding.

Først vil jeres instruktører gennemgå teori omkring opstart fra båd. I vil først blive fortrolig med linen og Jeres bræt. I vil lære, hvordan I vil blive trukket op af båden.

Når I har lært basis teori og Jeres board at kende, er I klart til den rigtige action og I skal ud og stå på vandet. For nybegyndere tager det som regel 2-3 forsøg før de fleste er oppe og stå på deres wakeboard.

Herfra kan de fleste holde en 7-8 minutter, når de først er oppe og stå.

Morsomme samarbejdsøvelser og små udfordringer bliver forberedt som en del af Jeres vand-oplevelse. Jeres instruktører sørger for, at I hele tiden har det sjovt med masser af spænding og sjov.

Alle kan være med til at lære at beherske bølgerne.

Det er også muligt at få en rolig tur på vandet i en kajak eller prøve sejlads.  Her er alle muligheder for at komme i kontakt med den indre søulk. Hvis I er lidt usikre på vandet, er vandski en smule nemmere at gå til.

 

Du finder masser af events på forsiden og de underliggende kategorier og firmaevents her.

Læs mere...