Firmaevents

Eksempel på firmaevent i København

Aktiviteter

Se udvalget af aktiviteter på Eventportalen.dk lige fra fysisk krævende events til de mere mentale og sjove udfordringer hvor alle kan være med. På siden finder du mange Firmaevents i København mm.

Smagsoplevelser til dit firmaevent

Smagsoplevelser

Find det rette firmaevent, der sætter jeres smagsløg på arbejde og styrker sammenholdet. Vi byder også på et hav af kulinariske oplevelser, hvor I selv skaber resultatet, der efterfølgende kan nydes i godt selvskab.

Underholdning til dit firmaevent

Underholdning

Underholdning der leveres med aktiv involvering i firmaeventet eller som tilbagelænet underholdning? Find den rette underholdning på Eventportalen.dk, hvor du altid finder det rette firmaevent til lejligheden.

Teambuilding

Teambuilding

Udvalg af samarbejdsaktiviteter, der ryster jer godt sammen som team, og giver jer redskaber til hverdagen. Udfordrende, sjov & spas, samt mentale konkurrencer. Glade medarbejdere, giver godt samarbejde.

Firmaevent med Musik & Dans

Musik & Dans

Et fællesskab og positive energier er blot noget af det udbytte musik & dans kan give jer. Se de forskellige muligheder i danserelaterede firmaevents. Så vil du have det sjovt med dansen, er det her!

Firmaevent med Action & Adrenalin

Action & Adrenalin

Mærk adrenalinen og spændingen i kroppen ved valg af disse events som Eventportalen.dk har samlet til jer. Find det rette firmaevent med masser af Action: Så er du sikret en mindeværdig oplevelse.Firmaevents styrker arbejdsglæden

Langt de fleste firmaevents, er i højere eller lavere grad skabt, for at skabe et endnu bedre samarbejde på arbejdspladsen. For selvom man har en af de mest innovative virksomheder, med masser af udfordringer og godt humør, hjælper det generelt gerne på moralen, at komme ud og opleve noget sammen med dem, som man sidder på kontoret med hele dagen lang.


Om denne oplevelse skal være en bytur, reel teambuilding eller måske en middag og et besøg af en dygtig standupkomiker - det bestemmer du helt selv. Uanset hvad, kan vi næsten uforbeholdende garantere, at dine medarbejdere vil glæde sig og nyde at være sammen på en anden måde, end de er til hverdag. Når I alle så vender til arbejdet, vil det være med fornyet energi og mere lyst til at arbejde på kryds og tværs, fremfor at bure jer inde, hver for sig -> Holdånden styrkes.


Firmaevent: Lad os om det sure

Ved at benytte dig af Eventportalen til at finde dine oplevelser, slipper du for en meget stor del af planlægningen, forbundet med at være ansvarlig for de firmaevents som afholdes.


Alt efter, hvad du vælger og hvilke informationer du giver os i kontaktformularen under hvert enkelt type event, sender vi dig videre til en af vores dygtige samarbejdspartnere, som svarer dig lige snart, at de ser din besked. Bliver der ikke reageret indenfor forholdsvist kort tid, sørger vi desuden for, at der bliver fulgt op på din forespørgsel


Helt konkret er vi altså dit profesessionelle mellemled, som sikrer at planlægningen af alle de kommende firmaevents, bliver så gennemtænkte og hurtigt eksekverede som muligt, uden at det koster dig en eneste krone ekstra.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når du har udpeget det helt rigtige firmaevent - eventuelt i samarbejde med dine medarbejdere, handler det blot om, som tidligere nævnt, at fange kontaktformularen og komme videre.

Vi glæder os meget til at høre fra jer!