Firmafest i København

Firmaarrangementer

Firmaarrangementer

Find det helt rigtige firmaarrangement. Du finder mange muligheder, både til de større og mindre arrangementer, hos Eventportalen.dk. Vi har forskellige prisklasser, og lidt for enhver smag.

Firmafest i København, billede

Firmafester

Er det tid til planlægning af firmaets årlige firmafest? Vi har samlet et udvalg af firmafester i København og omegn, som naturligvis kan tilpasses hvert enkelt firma i forhold til geografi, ønsker og budget.

Temafester & Dekoration

Temafester & Dekoration

Se udvalget inden for temafester og festassistance! Her er alt lige fra festlige temaer som 80'er fest til de mere stilede temafester som 007- eller Award fest. Vi har samlet en masse muligheder, men er åbne for idéer!

Firmefest, sommerfest i København

Sommerfester

Se udvalget af sommerfester/firmafester i København og omegn. Kan være ved gårdhave, ved vand eller ved grønt område med plads til afvikling af aktiviteter eller teambuilding.

Piger spiller fed festmusik

Festmusik

Skab den helt rigtige atmosfære til firmafesten med det rette valg af musik under middagen, til receptionen eller på dansegulvet. Vi har samlet en lang række moderne kunstnere, danseorkester, DJ's og meget andet.

Underholdning

Underholdning

Underholdning til firmafesten kan være en god icebreaker eller sætte gang i lattermusklen. Nyd den tilbagelænet eller overrask kollegaer med en skæv underholdning, som ingen kunne have forventet!

Firmafest Icebreakers

Firmafest Icebreakers

Har I mange nyansatte eller holdes festen med flere afdelinger? Se udvalget af icebreakers, der ryster jer sammen og bryder isen før-, under, eller efter middagen. Så kommer festen god igang.

Festlige Indslag

Festlige Indslag

Eventportalen.dk har samlet et større udvalg af populære og festlige indslag der passer til firmafesten - enten før-, under- eller efter middagen. Der er noget for enhver smag og masser af sjove oplevelser!

Catering

Catering

Se udvalget af catere hos Eventportalen.dk. Vores catere leverer i forskellige prisklasser og på forskellige niveauer. Der er altid mulighed for, at få tilpasset menuen alt efter ønsker og preferencer.

Transport

Transport

Transport fra A til B kan tilbydes på mange måder. Ankom til firmafesten med stil i limousine, eller start festen i en partybus med dansegulv og kulørte drinks.
Se mulighederne og lad i samarbejde skabe en gennemført fest!Firmafest København: Smæk benene op!

På denne side, finder du alle de spændende muligheder på markedet, forbundet med at holde en helt igennem fantastisk firmafest.

Mange vælger helt selv at stå for det hele - og det er fedt. Ikke desto mindre kan det være en rigtig fin idé, at have et eventbureau til at hjælpe sig, således at der forefinder en lidt mere kordineret indsats, rettet imod at skabe den helt igennem fantastiske fest.


Du sparer mandetimer

Der hvor nogle vælger eventarrangøren fra til firmafesten i København, hvor og hvad det nu end måtte være, er når der kigges på priser. For selvfølgelig koster det penge. Som med så meget andet, kan det dog være ganske godt givet ud, at vælge eventarrangører, der har prøvet ræset mange gange før.

Det skaber nemlig både en bedre fest og sparer dig og dine ansatte for mange timers planlægning inhouse. Outsourcing af denne type opgaver, kan altså sagtens være en god forretning.

Så kan du passe din virksomhed i ro og mag.


Nyd festen

Når du benytter dig af os, som eventarrangør til din firmafest i København eller omegn, slipper du fuldkommen for bøvlet. Det betyder altså også, at du får mulighed for at hygge dig med dine kollegaer, fremfor at en eller anden hele tiden skal sørge for, at alting spiller.

Vi har styr på det hele og hjælper jer gerne med at finde fragt videre i byen eller andet. Mulighederne er mange og stabiliteten er enorm.


Et uforpligtende tilbud

Her på siden er alle tilbud uforpligtende - Så tag endelig kontakt til os, og lad os fortælle jer meget mere om, hvordan vi kan gøre jeres firmafest til, Ja.. En fest.

Vi opererer, som tidligere nævnt, primært med firmafester i København og omegn, men hører alligevel meget gerne fra jer:

I de fleste tilfælde, finder vi ud af en passende løsning eller sender jer videre til et andet dygtigt bureau, som kan håndtere jeres ønsker.