array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Værtinder

Værtinder

Favorit

Værtinder M/K sætter prikken over i’et
Vores værtinder er ikke kun smukke, smilende og yderst servicemindede. De vil sørge for, at Jeres gæster og deltagere føler sig velkomne og let kan finde sig til rette.

Værtinderne kan også hjælpe Jeres personale og være de veloplagte ansigter udadtil.

Vi anbefaler også vores værtinder på messer og konferencer, hvor de kan fungere som levende reklamesøjler og være med til at promovere Jeres tilstedeværelse.

Alle festlige lejligheder kan blive gjort endnu festligere med oplagte værtinder.

De kan f.eks. bliver klædt ud i temadragter så de passer til festens tema og dekoration. I kan med fordel tjekke vores temafester som: James Bond, Hawaii, Beach Party, Las Vegas og mange andre temaer, som alle har det til fælles, at de skaber nogle særlige rammer for selskabelighederne.

Ønsker I et mere traditionelt event har vi også værtinderne, som klarer opgaverne med stil, klasse og elegance.

Vores udvalg af eventpersonale er stort! Så I er meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtigende snak om, hvilket personale, som vil give Jeres event den ekstra dimension og højt niveau. Ved samme lejlighed kan vi også oplyse om alle de mange tilbud, vi har i forbindelse med Jeres næste arrangement. 

Læs mere...