array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i kunstgalleriet Firmajulefrokost i kunstgalleriet Firmajulefrokost i kunstgalleriet

Firmajulefrokost i kunstgalleriet

Favorit

Firmajulefrokost i kunstgalleri
Hold Jeres firmajulefrokost midt i hjertet af det gamle København. Vi vil opleve lokalernes historiske stemning, som den perfekte scene til en uforglemmelig julefrokost. Her på en af byens mest eksklusive adresser har I udsigt til Kanalen, Thorvaldsens Museum, Christiansborg og Slotskirken samt Københavns ikoniske skyline.

Festlokalet i kunstgalleriet placerer Jer i smukke lokaler i en bygning designet af Philip de Lange fra 1750. Her har I adgang til alle nødvendige faciliteter heriblandt en stor hyggelig københavner baggård.

Det smukke lokale, hvor historien møder moderne kunst, har plads til 90 gæster.

Vi tilbyder også firmafester på denne lokation og sammensætter jeres firmafest ud fra jeres ønsker, forventninger og budget.

Jeres julemiddag bliver leveret af byens bedste kokke. 

Forslag til 8 timers firmajulefrokost
• Velkomstdrink
• 3 retters menu f.eks. rimmet laks, Perlehønebryst m. Skagenskinke og samt desserttallerken eller lækker Julebuffet.
• Under middagen vil blive serveret vin, øl og vand ad libitum.
• Kaffe med avec og evt. petit four
• Fri drinks/sjus bar i 4 timer efter middagen evt. inkl. cocktailbar
• DJ med PA og lyseffekter

Vi er eksperter i skræddersyede firmajulefrokoster og tilpasser menu, underholdning og arrangement efter Jeres ønsker og budget. Vi tilbyder desuden en lang række underholdning lige fra dinnermusik, komik og trylleri til festlige musikalske indslag. 

Ved bookning af julefrokosten i Kunstgalleriet via Eventportalen får alle gæster gratis entre til Wallmans Natklub i Cirkusbygningen, så I har mulighed for at feste videre, når Jeres firmajulefrokost slutter.

Se også muligheder for yderligere underholdning osv. under "firmajulefrokoster" eller kontakt os via formularen til højre!

Læs mere...