array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Langrendsski

Langrendsski

Favorit

Langrendsski til aktivt samvær i sneen
Når der er sne i Danmark, har I muligheden for at prøve kræfter med langrendsski. Her har I mulighed for at blive instrueret i de forskellige skiteknikker og få god fart på skiene.

Hvis sneen ikke er kommet til Danmark, arrangerer vi gerne ture til Sverige. Vi sørger for at turen i vores busser bliver en fornøjelse og tager godt imod Jer på destinationen.

Her vil I modtage undervisningen, hvor der først er fokus på teknik. Herefter vil I blive sluppet løs. Der er et naturligt konkurrence-element indbygget. I vælger dog selv, hvor meget fokus der skal være på konkurrencen. Der kan med fordel afholdes konkurrencer i hold.

Det vigtigste er, at I får en dejlig udendørsoplevelse sammen. Det skaber fællesskab og sammenhold, at være sammen i det kolde element og samtidigt er langrendsski for alle.

Vi sørger for alt udstyr, I skal blot sørge for varmt tøj. Vores dygtige instruktører vil skabe et underholdende læringsmiljø, hvor I lærer Jeres skiudstyr godt at kende. I bliver fortrolige med ski og element således, at I alle får en dejlig oplevelse i sneen.

Som afslutning på Jeres langrendsski anbefaler vi selvfølgelig afterskiing. Her vil I blive varmet godt igennem f.eks. med gode cocktails, en whiskysmagning og selvfølgelig en god middag.

Hvis der ikke er sne, og I gerne vil blive hjemme, kan I prøve rulleski. Det giver en anderledes oplevelse, som ligner langrendsski rigtig meget og som kan trænes i godt vejr. 

Læs mere...