array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cupcake Kursus

Cupcake Kursus

Favorit

Teambuilding med cupcakes til den søde tand
I de senere år er cupcakes blevet mere og mere populære. Det er muligt at købe de lækre små kager flere steder efterhånden, ikke kun hos bageren, men i særlige cupcakes butikker.

Vi er vilde med cupcakes, så derfor er vi glade for at, at vi nu kan tilbyde Jer at lære at lave de fineste cupcakes.

Under kurset lærer I, hvordan I laver fin sukkerpynt og dekoration. I får information omkring materiale og teknikker, f.eks. sugarpaste- og icing-teknikker. Herefter kan I lade kreativiteten blomstre og pynte cupcakes lige efter Jeres egen smag og temperament.

I får naturligvis Jeres cupcakes med hjem i en æske, som I hver i sær har pyntet.

Kurset kan afvikles på forskellige måder og også som teambuilding med konkurrenceelement:  "Den store cupcake-konkurrence". Kurset vil så blive bygget op som en af tidens populære bage konkurrencer. I kan også lære at bage kagern eller, at vi medbringer dem færdigbagt. 

Kursus er inkl. råvarer og værktøjer og remedier, som udlånes på kurset. Kurset kan blive afholdt hos Jer eller i udvalgte lokaler, som vi stiller til rådighed. Vores undervisere er ikke kun kompetente til at pynte cupcakes, de forstår et lære fra sig og frem for alt har de en stor kærlighed til cupcakes. 

Læs mere...