array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Tryllekunstner

Tryllekunstner

Favorit

Hokus pokus – ren magi
En tryllekunstner vil give Jeres event det magiske touch! Her kan I fortrylle alle typer arrangementer. Vi har tryllekunstnere til forskellige lejligheder med hver deres specialer.

Vores tryllekunstnere tilbyder et komplet show. Tryllerierne kan blive forbundet med danseshow, stand up eller sang. Der er alle muligheder for at få underholdning i topklasse.

Nogle af vores kunstnere har specialiseret sig i børnetrylleri: f.eks. en tryllende ballon-klovn, mind control eller hvad med en tryllende falsk stripper? Det er magi og komik på højt niveau.

Vi har både mandlige og kvindelige tryllekunstnere. De har alle mange års erfaring med at optræde som tryllekunstnere og forstår at tryllebinde deres publikum.

Hvis I gerne vil bag magien, kan vi anbefale en trylleworkshop, hvor I vil få afsløret nogle af tryllekunstnerens tricks.

Der er magi til de mindre selskaber og også til de helt store trylleshow til de større arrangementer. Vores tryllekunstnere har optrådt ved alle lejligheder. F.eks. til firmafamiliefester eller firmajulefrokoster.

Hvis I skal afholde Las Vegas Temafest har vi også den helt rigtige tryllekunstner, som vil levere en ekstravagant show i ægte glamour-stil.

Kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige tryllekunstner til Jeres arrangement. 

Læs mere...