array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Zumba Dans

Zumba Dans

Favorit

Zumba Dans – fælles sjov og motion
Hvis I tror, at Zumba kun er for hjemmegående husfruer, så tager I HELT fejl. Zumba er en aktiv og livsglad motionsform, som med fordel kan bruges som et effektivt teambuildings redskab.

Med Zumba dans bliver der skabt et fredet rum, hvor I kan lære hinanden at kende. Her vil I kunne bryde barrierer mellem faggrupper og afdelinger.

Zumba er en populær danse fitness med sydamerikansk oprindelse. I dansen indgår dans og aerobic elementer. Dansen har ikke en egentlig dansetype, men blandet hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, mambo og sommetider også flamingo, mavedans og asiatiske dansestile.

Alle kan danse Zumba – og ud over, at I får en effektiv træning sammen, så er det livsbekræftende og sjovt. Zumba dans er for alle og en alletiders fællesdans.

I de sidste år er Zumba blevet en yderst populær træningsform. Den bliver udbudt på flere aftenskoler og fitnesscentre. I kan få besøg af en eller flere af vores dygtige Zumba-instruktører i Jeres virksomhed eller i egnede lokaler i Jeres område.

I kan også bruge Zumba som en rytmisk ice-breaker til Jeres Beach Party Temafest eller til workshoppen. Alternativer til Zumba er f.eks. andre danse-aktiviter som Disco-dans, Afrodans eller Mavedans. I kan også vælge et event med body percussion, som giver rytmen i kroppen ud at få sved på panden. 

Læs mere...