array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej Sumodragter

Lej Sumodragter

Favorit

Leje Sumodragter med eller uden instruktør
Nu har I også chancen for at prøve de 25 kg tunge sumodragter som består af sumodragt, hjelm og måtte. I kan enten leje hele sættet eller vi kan stille med opstiller og afvikler/dommer der styrer kampene af og til sidst kårer vinderen med flot præmie.

Vi garanterer et godt grin og social hygge når der sumobrydes!

Sumodragterne er kendt fra polterabends hvor det næsten er normal kutyme, at bruden eller gommen tager kampen op på sumobanen mod resten af polterabends selskabets deltagere.

Sumodragter og sumobrydning er som det ligger i navnet en "kopi" af den populære kamsport fra Japan hvor sumobryderne opnår mere popularitet jo større og tungere de er.

Priserne på sumobrydning

  • Leje af sumodragter i weekend eller over 2 dage kr. 1.200,-
  • Leje af sumodragter i 2 timer inkl. instruktør med præmier kr. 2.900,- i Købehavn på lokation efter ønske i op til 2 timer.

Hvad hører med?
Ved leje af sumodragter lejes følgende: 2 Stk Sumodragter, 2 Stk. Hjelme, 1 Stk. Kampmadras.

Evt. rengøring af sumodragterne ved leje udgør kr. 500,- Ved leje fremvises billed id og betales depositum på kr. 2.000,- som refunderes ved tilbagelevering. Der er ikke indregnet transport i ovenstående priser og transport skal ikke tillægges hvis I selv afhenter dragterne på Frederiksberg

Vi tilbyder også megaboksehandser. Få et godt tilbud på megaboksehandsker og sumodragter.
 

Læs mere...