array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Is vogn

Is vogn

Favorit

Ding dong - Ismanden kommer med lækker is
Dette er måske en af verdens populæreste vogne. Isvognen, som forsyner Jer med de lækreste isvafler. Vores isvogn leverer kvalitets-is, så der er garanteret smilende ansigter på de skønne sommerdage.

I kan vælge mellem flere smagsvarianter og selvfølgelig med flødeskum og syltetøj og måske en flødebolle? Det er rent guf for kendere og helt igennem luksus at kunne bestille kæmpestore vaffel is.

Isvognen er en succes i alle sammenhænge, men især til Firmafamilie Tivoli.  Vi har isvogne i alle størrelse både til de mindre events til meget store med flere tusinde deltagere.

De lækre isvafler vækker altid lykke og der findes næppe noget bedre på en dejlig sommerdag. Alternativt eller som supplement, kan I også leje softice-maskiner. Softice kan også bruges som topping på isvaflerne.

Til de større firmasommerfester kan I også forkæle Jeres medarbejdere med popcorn, slush-ice og candy floss. Hertil kan I også tilbyde slikbod, sukkeræbler og en pandekagevogn, som giver den rigtige markedsstemning.

En isvogn er også genial, når I vil forkæle Jeres medarbejdere i løbet af de varmeste dage. Det er nemt og giver et stort udbytte i form af tilfredse medarbejdere.
 

Læs mere...