array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Pandekagecyklen Pandekagecyklen Pandekagecyklen Pandekagecyklen

Pandekagecyklen

Favorit

Buddet som leverer pandekager
Skulle der være en pandekage? Pandekagen cyklen vækker lykke overalt på dens færd. Det er ren lykke på hjul. På cyklen bliver produceret de lækreste pandekager, som f.eks. spises med syltetøj og sukker eller Nutella.

Pandekagecyklen er både en succes hos børn og voksne. Er meget populær til Firmafamilie Tivoli eller andre events, hvor der skal være lidt til den søde tand. Hvis I er mange, kan I med fordel læse mere om den større pandekagevogn.

Vi har også supplementer til pandekagecyklen. Her kan I f.eks. vælge softicemaskiner, en isvogn eller den helt store pakke med popcorn, slush-ice og candy floss.

Det er også populært at få besøg af pandekagecyklen på den officielle Pandekagens dag. Det er tirsdagen efter fastelavn. Det er ”hvide tirsdag”, der bliver fejret. Oprindeligt var det sidste dag inden den 40-dages lange faste og derfor skulle spisekammeret tømmes og de sidste råvarer opbruges.

I dag er det de færreste som faster i 40 dage, men heldigvis har vi stadigvæk pandekagernes dag.

Pandekagecyklen kommer nemt omkring på et større område og det er ikke nødvendigt med meget plads. Desuden er det en sjov begivenhed at få besøg af pandekagecyklen, den vækker helt sikkert opsigt.

I kan vælge at leje pandekagecyklen med eller under pandekage-bager.

Læs mere...