array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues Festlokaler & Venues

Festlokaler & Venues

Favorit

Festlokaler København:

Mere end 80 festlokaler og venues!

Vi har specialiseret os i venues og festlokaler i København og omegn. Står I og skal i gang med planlægningen af jeres firmaarrangement, kan vi således hjælpe jer med den helt rigtige lokation og samtidig tilbyde jer konkurrencedygtige priser.

Med adgang til mere end 80 forskellige festlokaler og venues i København og omegn - og med plads til 30 - 10.000 pers. sender vi gerne flere uforpligtende tilbud på forskellige lokations så I har forskellige løsninger, som I frit kan vælge imellem.

Vi er ikke bare et bureau med festlokaler i København - vi sørger for det hele. Ønsker du inspiration til, hvilke events vi tidligere har holdt med stor succes, kan du med fordel tage et kig på Eventportalens firmafester.

 

Modtag flere, uforpligtende tilbud.

Har I en forespørgsel eller krav til lokation? 
Ønsker I f.eks. festlokaler i København med udsigt til vand, at sidde højt med udsigt ud over København City eller et festlokale, der ligger midt i centrum? 

Så kontakt os!

Vi hjælper meget gerne med at udvælge lokationen, således at I får de helt rigtige festlokaler, til lige akkurat den lejlighed, der er tale om.

 

Festlokaler i København: Uden besvær!

Vi samler, som tidligere nævnt, hele firmafesten eller firmajulefrokosten, så det er overskueligt for jer. Vi har alt lige fra smukke, romantiske, klassiske og rustikke festlokaler til de mere trendy, skæve og helt unikke lokations.

Nogle festlokaler og venues står mere eller mindre klar til opdækning og andre bygges op fra bunden, så de passer til jeres krav.

Vi sørger for det hele. Beliggenheden og rammerne er ofte også en vigtig faktor. Mange af vores lokationer ligger centralt, og ellers er de stort set altid placeret tæt på offentlige transportmidler, så som Metro, bus eller tog.

 

Vi klarer festen og opvasken!

Vi tilbyder som udgangspunkt kun festlokaler i København, med formålet også at holde festen for jer. Udlejning af festlokaler kan i nogle tilfælde arrangeres, men som grundregel bør du vælge os, hvis du vil have det nemt og samtidig blive betjent af professionelle, der sørger for en fed, gennemtænkt og glidende fest, hvor der ikke lige pludselig opstår udfordringer undervejs.

At kontakte os omkring et tilbud er fuldstændig uforpligtende. Kontakt os derfor meget gerne igennem førnævnte kontaktside eller udfyld formularen skråt til højre for denne tekst. Herefter vil vi melde tilbage med vores bedste bud på lokaler til fest i København, alt efter, hvad I giver os at arbejde med.

Læs mere...