array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mega Bordfodbold Mega Bordfodbold

Mega Bordfodbold

Favorit

Megabordfodbold til 44 spillere på en gang!
Bordfodbold er ikke en ny, men er stadigvæk en meget populær, aktivitet. Den største fordel er, at det ikke kræver nogen forudsætninger overhoved.

De fleste er klar over at bordfodbold er sjovt. Megabordfodbold er så ikke bare sjovt – det er MEGA sjovt og Danmarks absolut længste spillebord har plads til hele 44 spillere på en gang.

Megabordfodbold giver to hold af 22 deltagere mulighed for at spille mod hinanden. Efter hvor mange hold I kan danne, kan I lave en turnering.

Det er sjovt, hvordan I oplever, at I bliver bedre og bedre til at samarbejde. Det er absolut nødvendigt for at få bolden ned af den meget lange bane.

Et Megabordfodbold vil vække glæde ved firmafredagsbaren, til firma familien dagen eller ved andre lejligheder, hvor Jeres medarbejder skal have underholdning.

Det skaber sammenhold. Alle kan deltage og det er med garanti supersjovt.  Det er dog ikke kun god underholdning, det tester og styrker Jeres samarbejdsevner. 

God kommunikation er nødvendigt for at vinde. Så det er en ideel aktivitet til anderledes teambuilding.

Kan med fordel kombineres med andre aktiviteter som f.eks. 3 kamp eller skattejagt.

Læs mere...