array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lucia optog

Lucia optog

Favorit

Lucia optog – smukke stemmer og lysende engle
Det er bælgmørkt, og så kommer lyset. Luciabruden bærer lyset ind, ligesom det heldigvis snart er ved at blive lysere udenfor. Luciadagen fejrer lyset og skaber en eventyrlig stemning.

I kender sangene og et Lucia optog vækker minder og får smilet frem. Dette er en hyldest til Santa Lucia og derved til lyset.

Det er en traditionel begivenhed, som er den perfekte optakt til julens begivenheder, hvad enten det er er firmaets familie julefest, julefrokost eller blot et smukt og festligt indslag i den mørke tid.

Santa Lucia (ca. 283-304) var en kristen jomfru.Hun blev senere udnævnt som skytsengel for blinde og fejres på sin helgendag d. 13. december også kendt som luciadag. Luciaoptoget er dog først opstået i 1920’erne. I dag er Luciaoptoget en vigtig del af julemåneden.

Når I får besøg af Luciaoptaget, vil I mærke suset.  Det lysende optog vil indtage Jeres lokaler eller ydre områder. Mørket vil blive oplyst af elegante hvidklædte skikkelser. I vil blive betaget af det smukke syn og de smukke stemmer.

Et Luciaoptog kan bestå af et optog til den mindre gruppe eller det helt store kor med et hav af lys og syngende ”engle”.

Det er også muligt at få besøg af en ”Santa Lucia” og få hjælp til at skabe Jeres eget Lucia-optog. Det vil sige, at vi vil medbringe hvide rober, lys og sanghæfter.  I vil modtage sangundervisning og sammen skaber vi Jeres helt eget Lucia-optog enten alene eller sammen med vores Luciaoptog.

Bestil Lucia optog til store firma- og familiedag i firmaet op til jul. Et Luciaoptog skaber en dejlig julestemning og er en god måde, at give Jeres medarbejdere værdsættelse og anerkendelse. Det bliver en afstressende oplevelse i en travl juletid. 

Læs mere...