array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Christian Bols Christian Bols

Christian Bols

Favorit

Christian Bols konferencier og performer
I kan opleve Christian Bols som humoristisk stand-up komiker, som nærværende konferencier eller som seriøs foredragsholder og underviser.

Christian Bols og har skrevet shows til: foreninger, firmaer, fødselsdage, fester, konfirmationer, bryllupper, drenge-/pigeaftner, opstart eller afslutningsfester på skoler samt polterabend.

Han kan også bruges i forbindelse med undervisning, som seriøs formidler af emner som trivsel og mobning for erhvervslivet og skoler, mental og fysisk sundhed, demokrati og eksamensangst. Stilen er nærværende med humoristisk skær.

Siden 1993 har Bols optrådt med stand-up og i 2013, fik han samlet 4. plads i DM i Stand-Up. Hans show har fået stor ros af eksperter og har modtaget Zulu Comedy Festivals (2013) pris: Faxe Kondi Booster, som den komiker med den bedste energi.

Han har bl.a. optrådt på:TV2 Zulu DM i stand up 2013 (4. plads i finalen 2013), TV2 news, 6'eren, Velgørenhedsshows for Kræftens Bekæmpelse, Facebookkampagne for Vejdirektoratet, Nibe Festival for 11. år i træk, The Fringe (Edinburgh) "på engelsk" samt Zulu Comedy Festival.

Christian Bols' stand-up show er baseret på lettilgængelig high speed comedy  og et mystisk univers, som inddrager både børn, unge og voksne. Han stil et afslappet med en skarp humoristisk sans. 

 

Skal Christian Bols optræde til din private fest eller firmaevent?

Læs mere...