array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Croquis Tegning

Croquis Tegning

Favorit

Croquis - Tegning efter nøgenmodel
Croquis er en tegne- og malestil. På baggrund af en levende model skal I skitsere kroppen på nogle få minutter. I croquis tegning og maling er der fokus på form, proportion, helhed og balance i kroppen. I skal skitsere de essentielle dele af modellens positur. Modellen bevæger sig og indtager forskellige stillinger. I tegner en ny skitse for hver stilling.

Der er korte intervaller mellem hver tegning, så modellerne holder kun de enkelte stillinger i kort tid. I bliver derfor tvunget til at fokusere på de vigtigste former, i det I ikke har tid til at få detaljerne med.

Croquies tegning er en kreativ og underholdende aktivitet. Der kræves inden særlige forudsætninger, men vi gør opmærksom på, at modellen som oftest optræder nøgen med mindre andet aftales. I kan vælge modeller med forskellige kropstyper. 

Mht. materialer er der flere valgmuligheder. Croquis tegning og maling kan udføres med mange forskellige materialer: blyant, kul, tusch, blæk, akryl, farveblyanter, oliekridt, pastelkridt og akvarelfarver. I kan tegne og male på enten på papir eller lærred.

Vores dygtige instruktører og modeller vil hjælpe til, at I får en lærerig oplevelse. I vil blive instrueret i basisteknikker og modtage konstruktiv kritik og vejledning. 

Læs mere...