array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i Koncertsalen Firmajulefrokost i Koncertsalen Firmajulefrokost i Koncertsalen Firmajulefrokost i Koncertsalen

Firmajulefrokost i Koncertsalen

Favorit

Firmajulefrokost i Koncertsalen
Lyse og gennemrenoverede festlokaler venter jer og jeres firmajulefrokost i denne københavnske perle. Maden skabes med omtanke ned i mindste detalje, og der er rigelige muligheder, hvad angår indretning, tema, underholdning og meget mere.

Den flotte scene og gode akustik gør (jule-)musicals til et oplagt underholdningsvalg, men kun fantasien sætter grænser for jeres julefrokost. Den store koncertsal er sammensat af tre mindre sale og her kan bespises mellem 110 og 250 glade gæster.

Stedet ligger med Islands Brygge som nabo, er bygget i 1901 og har tidligere fungeret som flere ting – endda blandt andet stald. I 2004 undergik lokalerne en gennemgribende renovering, og i dag fremstår de moderne og venlige.

Men atmosfæren er bevaret på bedste vis. Den bedste julestemning er næsten en selvfølge her. Den centrale beliggenhed gør, at jeres gæster let finder både ud og hjem med det offentlige.

Se også vores andre tilbud, når det kommer til firmajulefrokoster.

Læs mere...