array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bubber

Bubber

Favorit

Bubber - Danmarks mest charmerende konferencier
Med Bubber som konferencier til Jeres arrangement, får I ikke kun en af Danmarks kendteste TV personligheder, men også en dygtig velforberedt taler.

Bubber træder ind i alles hjerte med sin barnlige charme. Han er god til at sætte struktur på Jeres arrangement, men træder også gerne udenfor rammen - uden at træde helt ved siden af. 

Bubber, eller Niels Christian Meyer, som hans civile navn er. I kender ham fra børneprogrammerne Bubbers Badekar og Snurre Snups Søndagsklub. Endnu bedre kender I ham nok fra programmer som Danmark ifølge Bubber og Bubber og B.S..

Bubber er ikke bange for udfordringer og går gerne lidt længere end andre konferencierer. Han evner at rumme de fleste mennesketyper, er god til "crowdcontrol" (at få publikum til at følge instruktioner) og til at inspirere.

Bubber giver enhver type arrangement stjernestøv, som er helt nede på jorden. Her får I fokus, kendis-faktor og en af Danmarks med vellidte konferencierer. 

Læs mere om de forskellige konferencierer vi tilbyder i forskellige prisklasser

Læs mere...