array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
80er spilleautomat

80er spilleautomat

Favorit

Den ægte Arcade Maskine fra 80erne
Måske kan I huske dem fra den lokale grill bar? 

80’er spilleautomater er ikke kun sjove for dem af Jer, som kan huske 80’erne. Det er også underholdende for yngre at opleve de gamle maskiner.

I vil alle blive mindet om, at der er sket rigtigt meget på området. I vil dog også opleve, at de gamle maskiner stadig er overraskende sjove og underholdende. De holder stadigvæk maks.

Derfor er det især en egnet aktivitet til at styrke samarbejdet mellem forskellige aldersgrupper. I får noget at snakke om, mens I konkurrerer. 

Lej vores 80er Arcade spillemaskine med mere end 40 populære klassikere til fredagsbaren hvor I ønsker lidt lir i hjørnet eller til Jeres 80er temafest.

Maskinerne lægger op til konkurrence, så I vil med sandsynlighed kæmpe om at ligge højst på highscore-listen på Pacman, 1942, Donkey Kong, Phoenix, Pinball eller Astro Fighter.

Vores lager er fyldt med 80er dekorationer og vi tilbyder en komplet dekoration af jeres lokale. Det vil være lige tilbage til 80'erne med glimtende vægge, flot lyslægning, neonfarver og 2 meter høje Pacmans..

Arcade maskinen kan opstilles og nedtages efter aftale.

Læs mere...