array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Annette Heick

Annette Heick

Favorit

Annette Heick lyser scenen op
Dette er sangerinden, som næppe kræver nærmere præsentation. Annette Heick er nok en af Danmarks mest kendte sangerinder og kendisser.

Annette Heick har et stort repertoire og har markeret sig både som solist, i Grand Prix sammenhænge, store musical-opsætninger, slotskoncerter og som sangskriver for andre kunstnere.

Hun har desuden sunget med på en lang rækker indspilninger af både danske og udenlandske kunstnere.  

I kan nok huske ”Du skælder mig hele tiden ud”, som er ørehængeren, som stadigvæk hænger ved. Annette synger gerne Jeres ønskesange, så I skal bare synge med.

Til de mindre arrangementer optræder Annette med en traditionel bandbesætning, bestående af guitar, bas, klaver, klaver og trommer. Hvis det skal være det større arrangement, kan festen få et ordentligt spark med et stort band med blæsere og kor.

Til helt små intime lejligheden, kan Annette Heick engageres med en enkelt pianist eller guitarist. Det er en smuk og personlig koncert, hvor repertoiret er sammensat efter Jeres ønske.

Når I booker Annette Heick, får I en ganske særlige sangerinde med karisma og publikumstække. Hendes charme når ud til de bagerste rækker og er med til at give en unik oplevelse.

Annette Heick kan indgå i en større aften med andre sangerinder, som f.eks. Ida Corr eller Laura Kjærgaard.  

Læs mere...