array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Jørn Moos

Jørn Moos

Favorit

Jørn Moos – “Blekingegadebetjenten”
Jørn Moos foredrag tager Jer med bag kulisserne i dansk politi.

I kan komme med på gaden som gadebetjent på indre Nørrebro og med til de store demonstrationer ved den amerikanske ambassade. I kan blive introduceret til livet som kriminalbetjent i narkotikapolitiet og bekæmpelse af narkotikahandel bl.a. på Christiania og i fængslerne og til efterforskning omkring livstidsfangen Palle Sørensen.

Jørn Moos (f. 1940) er pensioneret kriminalinspektør. Hans baggrund er knap 40 års ansættelse i politiet og sad med en række mindre og større kriminalsager, lige fra lommetyverier til drab og Danmarks største røverier. Sammen med journalisterne Jeppe Facius og Anders-Peter Mathiasen har han udgivet bogen “Blekingegadebetjenten”.

I de senere år har Jørn Moos var konsulent på hos Zentropa på ”Blekingadebetjenten” og er nu konservativ kommunalpolitiker og medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Jørn Moos nævner selv ”Blekingegadesagen”, som sin mest spændende og krævende opgaver som efterforskningsleder. Det involverede alt fra kompliceret efterforskning til aktiv deltagelse i alle retsmøder og som bisidder for Statsadvokaten.

På grund af sit faglige og personlige engagement, tager foredraget tager som oftest udgangspunkt i bogen ”Blekingegadebetjenten” og hans oplevelser med ”Blekingegadesagen”. Det er stadigvæk en betydningsfuld sag og er velegnet til at beskrive politiets efterforsknings arbejde. 

Kombiner dagen med et foredrag af Jørn Moos i mordopklaring i virkelighedens verden med teambuilding events som Opklar et mord, Middag med mord eller Opklar et røveri.

Læs mere...