array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cirkus Teambuilding

Cirkus Teambuilding

Favorit

Den sture, sture cirkus teambuilding
Som regel bliver cirkus forbundet med underholdning især rettet mod børn. Cirkus er dog en også en kreativ arbejdsplads, der kan lægge nogle udviklende rammer til en sjov og udviklende teambuilding. I kan vælge at afholde cirkus teambuilding i Jeres egne lokaler eller måske i et cirkustelt.

Cirkussets opbygning med forskellige kulture og grupper, gør det til en mangfoldig arbejdsplads. Her skal være plads til alle og der skal samarbejdes. Det er med til at skabe uventede situationer, hvor I vil blive udfordret og afprøvet på Jeres samarbejdsevner og mod.

I bliver undervist i de klassiske cirkusdiscipliner af en eller flere professionelle artister. Der vil være fokus på træningsdisciplin, målsætning, kompetencer, arbejdsprocesser og præstationer.

Det hele vil være krydret med humoristiske indslag og sjove øvelser. Frem for alt bliver der dannet et trygt fundament for, at I kommer tættere på hinanden. Det skaber tillid, engagement og motivation.

I vil blive udfordret og undervejs få flere ahaoplevelser. Vores cirkus teambuildings event tager typisk afsæt i konkrete udfordringer alle ønsker.

Vores event skaber konkrete resultater og inspiration til samarbejde, kommunikation og udvikling

Cirkusøvelser kan bruges, når der skal sættes ord på arbejdsmæssige erfaringer, når arbejdsroller skal udfordres eller hierarkier i projektgrupper skal undersøges. Og så naturligvis når medarbejderne har behov for gennem leg og humor at skabe noget helt anderledes sammen.

Læs mere...