array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Eventpersonale

Eventpersonale

Favorit

Eventpersonale – Personalet er en vigtig brik!
Skal I til at planlægge årets arrangement, så er I kommet til rette sted. Vi leverer personalet til enhver type event og tager os af alle event-relaterede opgaver.

Vores store netværk dækker alle typer eventpersonale med mange forskellige spids-kompetencer.

Kontakt os omkring jeres ønsker og krav til eventpersonale, så sørger vi for de helt rigtige profiler møder op til aftalt tidspunkt og udfører opgaven til UG.

Vi har personalet lige fra promotionsgirls, modeller, cigaretpiger, statister, afryddere, tjenere, casino-dealere, bartendere over stylister, make-up artister til DJ’s, fotografer og dørmænd etc. 

Vi tilbyder også underholdningen til Jeres events. Hvad med en sjov tryllekunstner, en veltalende konferencier eller en falsk stripper? Ud over underholdning og personale kan vi også finde et egnet lokale, arrangere udsmykning, bar, catering osv.

Vi anbefaler et Eventbureau, som kan hjælpe med alle dele af Jeres event: lige fra planlægning og logistik til evt. afvikling og oprydning. Vi har erfaring med alle typer firmaarrangementer - store som små.

Ingen opgaver er for store! Vi sætter en ære i at finde det rette personale, give en god briefing og sørge for at alt klapper fra start til slut.

Vi glæder os til at hjælpe med at gøre jeres event og/eller firmafest, til den helt store succes.  

Læs mere...