array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Veterantog

Veterantog

Favorit

Veterantog – transport og event
Et veterantog gør noget helt særligt for Jeres event, hvad enten det drejer som en mindre eller større begivenhed.

De historiske tog futter bekvemt igennem landskabet og giver god lejlighed for Jer, som passagerer, til at nyde turen og blive transporteret på en uforglemmelig måde.

Det er et imponerende syn, når veterantoget kører igennem landskabet. Det er en transport, som i høj grad bliver en del af Jeres event.

I kan med fordel kombinere en tur med veterantoget med Jeres firmafest – enten for Jeres medarbejdere eller som et firma-familiearrangement.

Undervejs på turen kan vi evt. servere en forfriskning f.eks. i form af et koldt glas hvidvin eller en perlende champagne.  Det er også muligt at nyde lidt lækre kanapeer og tapas undervejs.

Destinationen er måske en skovtur eller firmafest? Vores eventbureau står til rådighed med årelang erfaring og ekspertise, og kan hjælpe med at gøre Jeres arrangement til en succes, som I vil huske langt ind i fremtiden.

Kontakt os for nærmere information om mulige ruter og bookning.

Hvis I er interesseret i alternative transportformer, kan I læse nærmere under Action Speed Boat, Veteranbusser eller VIP Bussen.
 

Læs mere...