array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Flødebolle Event

Flødebolle Event

Favorit

Lær at lave lækre luksusflødeboller
Det er ikke kun børn, som elsker flødeboller og nu har I muligheden for at lære at lave Jeres egne luksusflødeboller. Det er ikke de små halvtørre tingester, som mange af os voksede op med. Det er store fuldvoksne friske lækkerier med god kvalitets chokolade, nylavet ”guf” og en lækker bund.

Vores dygtigere instruktører vil fortælle Jer om ”kemien” bag flødebollerne. De vil undervise Jer i de forskellige teknikker og give Jer god mulighed for at afprøve dem.

Event bygges op omkring Jeres ønsker. Der er et hav af muligheder. Flødebollerne kan laves på vaffelbund eller marcipanbund. De kan dyppes i hvid, mørk eller fløde chokolade. Ud over de traditionelle vaniljeboller med eller uden kokos, er det muligt at eksperimenterer med mokka, frugt, lakrids eller mynte. Ligesom flødebollerne f.eks. kan blive pyntet med tørret hindbær eller kandiserede violer.

Et flødebolle event er velegnet som en social aktivitet i virksomheden, et festligt indslag i hverdagen eller workshoppen.

I får selvfølgelig Jeres flødeboller med hjem i en æske, så I kan dele ud til familien eller nyde hele pakken selv. I har mulighed for at afholde flødebolle Event i egne lokaler, eller I vores lokaler rundt om i landet. 

Er I til søde kurser bør I også tage et kig på Chokoladesmagning

Læs mere...