array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Linedance & Show

Linedance & Show

Favorit

Yihaaaa! Linedance sjov fælles dans
Linedance er en sjov form for social aktivitet. Her kommer I tæt på hinanden på en ny måde. I vil tydeligt mærke fællesskabet gennem den synkrone dans.

Vores dygtige dansere vil imponere Jer med et danseshow. Her vil I blive overrasket over de præcise og synkrone dansetrin. Det er dans i højt tempo, som helt sikkert vil få smilene frem.

Traditionelt set hører linedance under country og western. Musikken er livlig og livsbekræftende. Det er den ideelle underholdning til den afslappede fest, hvor I gerne vil rystes lidt sammen.

I bliver selvfølgelig undervist af dygtige og erfarne danselærere.

Det er ikke nødvendigt at kunne danse. Først vil I få gennemgået trinene et for et, inden de bliver sat sammen til en lille serie. Ofte er det en lille sekvens, som sagtens kan blive gentaget flere gange.

Det bliver derfor en rigtig sjov dans, hvor det er ok at træde lidt forkert.

Dansen bliver tilpasset musikken f.eks. tysk schlagermusik eller sommerens dansehit. Det er en rigtig god måde at komme hinanden ved og der er garanti for sjov.

I kan også med fordel tjekke danse som discodans eller Zumba, hvis I har dans i blodet og gerne vil prøve forskellige stilarter. 

Læs mere...