array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Teambuilding Korsang

Teambuilding Korsang

Favorit

Der opstår magi, når I synger sammen
Korsang er en effektiv musikalsk teambuildings metode. Ud over at være en underholdende fællesaktivitet, er der så mange elementer, som er med til at skabe koret. Derved bliver det en gunstig mulighed for at styrke samarbejdet, relationerne og den positive stemning gennem sangen.

Sangen foregår på tværs af afdelinger, ledelse og medarbejdere. Det er med til at styrke sammenholdet og forståelsen for hinanden. Ved hjælp af sang skaber I bevidsthed om samarbejdstaktikker, kropssprog og forandringsprocesser. I relaterer til hinanden på en helt ny måde. Det er godt for tilliden, den gode stemning og på sigt for bundlinjen.

Teambuilding korsang består af syngende samarbejdsøvelser. Det kræver også mod at turde synge højt og så skal I få Jeres stemmer til at harmonere og supplere hinanden. Det er derfor en perfekt metode til at skabe tillid og styrke Jeres personlige mod.

Vores kompetente sanginstruktører sørger for at opbygge Jeres arrangement, så det matcher Jeres ønsker og behov. Hvad enten I vil bruge korsang som kickoff inden konferencen eller mødet, som workshop eller som det festlige indslag i forbindelse med firmajulefrokosten, sommerfesten eller andre lejligheder, hvor sang til være prikken over i’et.

Andre alternativer til korsang, kan være gospel workshop, AllStars eller Body Percussion. 

Læs mere...