array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
firma- og familiedag

firma- og familiedag

Favorit
Firma- og familiedagen for hele virksomheden og Jeres familier
Vores Firma- og familiedag er blevet en mere og mere populær eventtype. Det er dagen, hvor I skaber hyggelige, sjove og spændende rammer for Jeres medarbejdere med særligt fokus på børnene.
 
Det er 100% kvalitetstid for både små og store. Vi skræddersyr dagen, så den passer til Jeres budget og ambitioner. Vi leverer alt, som skal er med til at skabe det perfekte arrangement både aktiviteter, telte, forplejning og meget, meget mere. 
 
Nogle af vores mest populære tilbud er: Hoppeborge – Ansigtsmaling – Ponyridning – Tivoli – Klatrevægge –Konkurrencer -  Sportsaktiviteter – spil - Cirkus
Vores populære forplejning kan f.eks. være pølsevogn, pandekagevogn, popcorn, slush-ice, softice og slikbod. Vi tilbyder også catering inden for alverdens køkkener, dansk som udenlandsk. 
 
Dagen med til at skabe et godt kollegialt miljø. Det skaber relationer og det er rart, at Jeres medarbejdere kan få lov til at præsentere deres familier. Omvendt er det også en mulighed for Jeres medarbejderes familier til at sætte ansigter på kollegerne. 
 
Flere virksomheder vælger at gøre familiedagen til en årlig tradition pga. de positive tilbagvendinger. 
 
Vi anbefaler også, at Jeres familiedag bliver foreviget ved fotos eller videooptagelser. Det skaber minder, som holder langt ind i den kolde vintertid. Vi tilbyder firma- og familiedage til alle årstider f.eks. juletræfest eller andre indendørsaktiviteter. 
Læs mere...