array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sne & Frost Temafest Sne & Frost Temafest Sne & Frost Temafest Sne & Frost Temafest

Sne & Frost Temafest

Favorit

Magisk sprød vinter temafest!
Vi skaber rammerne til Jeres næste firmajulefrokost. En gennemført temafest er et godt grundlag for en vellykket fest. Vi dækker op og pynter lokalet. I får en fest og oplevelse, som både skaber gode minder og fotos.

Sne og frost temaet er elegant og eventyrligt. Temaet er et spændende alternativ til den traditionelle juledekoration og giver et lækkert clean, elegant, glamourøst og køligt finish.

Det er stor fornøjelse at opleve Jeres gæsters reaktion, når de træder ind i den magiske verden. Det er hvidt i hvidt med sølv, glimmer, ”snedækkede” juletræer, blåt lys og hvide stearinlys som skaber hygge og stemning.

Sne og Frost temaet er et yndet juletema, og er især velegnet til firmajulefrokosterne, gallamiddagene og jubilæumsfesterne om vinteren, men kan også benyttes på andre årstider, hvor et vintertema passer til.

Vi tilbyder en række temafester ud over Sne og Frost Temafest, som Studio 54 og 007 James Bond fest. Vi indretter evt. Jeres egne lokaler til den fantastiske og stemningsfyldte fest, men kan også tilbyde en række egnede lokaler over hele landet.

Læs mere...