array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Dragør Badehotel

Dragør Badehotel

Favorit

Badehotel med udsøgt ud over Øresund
Dragør Badehotel København er et 3 stjernet hotel beliggende nær stranden med en smuk udsigt over Øresund og den nye Øresundsbro mellem Danmark og Sverige.

Dragør Badehotel blev bygget i 1907, da den gamle jernbanelinje blev etableret til det lille fiskerleje Dragør. Jernbanen blev lukket for længe siden, men Dragør Badehotel står stadig i sin smukke gamle stil. Hotellet er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige stil.

Konference & Møder
Vi har fornøjelsen af, at kunne tilbyde flerdages konferencer og dagsmødefaciliteter fra 2-80 deltagere i vores møderum eller i vores store sale. I menuen til venstre, kan De se vores konferencepakker, samt priser på forplejning og overnatning.

Festlokaler
Der er blevet afholdt selskaber i over 100 år på Dragør Badehotel, og det er med god grund, for her mødes nye og gamle traditioner i skøn forening. Et væld af fødselsdage, dåber, konfirmationer, bryllupper mv. har fundet vejen til de charmerende lokaler med den smukke udsigt.

Besøg Dragør Badehotel og oplev det gamle Dragør, havnen, museerne, stranden, og alt det andet, som Dragør har at tilbyde.

Læs mere...