array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmafest på Natklub

Firmafest på Natklub

Favorit
Hold årets firmafest på natklub 
Hvad enten det er Jeres firmajulefrokost, firmafest, jubilæum og andre festlige lejligheder for Jeres medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser, så er det altid en anderledes feststemt atmosfære, at holde Jeres arrangement på en af vores mange natklubber. 
 
Når I lejer en natklub, har I alle muligheder for at præge Jeres event. I har adgang til alle faciliteter og får de perfekte omgivelser til en mindeværdig dag eller aften. F.eks. kan I indlede en sjov aften med en middag. Vi er leveringsdygtige i alt fra fri cocktailbar til kanapeer og tapas, til middage med national eller international inspiration. 
 
Vi kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med Jeres fest. Det betyder, at I selv bestemmer, hvor meget, som I selv vil stå for. Men vi dækker gerne op, pynter op og står for afvikling med vores kompetente eventpersonale. 
 
Natklubben kan lejes eksklusivt for jer selv hvor I selv medbringer catering, drikkevarer etc. Ud over lejen betales for vagt/er og opsynsmand med spiritusbevilling.
 
En natklub er også de ideelle rammer for Jeres Studio54 eller 80er temafester. Få et uforpligtigende tilbud på jeres næste fest. 

Bagved eventet står Qakk: Eventbureau i København.

Læs mere...