array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Favorit

Sanne Salomonsen - Hele Danmarks Rock Mama!
Sanne Salomonsen er et ikon inden for dansk rockmusik. Vi kender hende også som en dansk udgave af Tina Turner. Sanne indtager scenen med en utrættelig energi. Hendes musik og stemme tiltrækker publikum, hvad enten I dansede med for 30 år siden eller er kommet til senere.

Sanne har siden sin professionelle debut i starten af 1970'erne udgivet 16 soloalbummer på både dansk og engelsk inden for forskellige genrer som rock, pop og jazz. Hun har solgt albums, mange albums og har flere rekorder på biografien.

Hun indspillede sin første soloplade som 17-årig. I 1980 kom hun med i bandet Sneakers. Sanne har gennem årene udsendt adskillelige cd’er og optrådt på en lang række af scener, herunder også ved det svenske Melodi Grand Prix i 2005. Efter en ufrivillig pause på grund af sygdom vendte hun i 2009 tilbage med den dansksprogede cd Unico bl.a. med hittet Taxa.

Få Rock Mama på scenen og få festen til at rykke! Sanne er velegnet underholdning ved firmajulefrokosten, sommerfesten, foreningsfesten eller til hele årets festlige events.

Gå ikke glip af Sannes hæs rockstemme live. I får et uforglemmeligt show med de gamle kendte og nye sange til årets firmaarrangement.

Vores bookingbureau er ikke kun så heldige at have Sanne Salomonsen i vores stald. Andre sangerinder vi tilbyder, er blandt andre Ida Corr og Christine Boelskifte. 

Læs mere...