array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Smoothie Event

Smoothie Event

Favorit

Giv hele virksomheden en "smooth" opløftning
Et smoothie event er et sundt alternativ til fredagskagen og snacks, som ofte indeholder en stor mængde fedt og sukker. Sidstnævnte er begge mellemmåltider, som giver hurtig energi, der hurtigt aftager og forsvinder. Sommetider gør det Jer mere trætte og giver alt for mange tomme kalorier.

Smoothies er et friskt og lækkert mellemmåltid. Ligesom friskpresset juice er det ikke kun supersundt, men er fyldt med god smag.

Et smoothie event giver Jer det friske pust, som giver sund og længerevarende energi. I vil opleve, at Jeres medarbejdere blive både gladere og mere effektive. Et smoothie event giver en almen viden om sunde frugter og grøntsager, og hvordan de kan hjælpe Jer til en sundere hverdag.

Selve eventet er en nogle hyggelig timer, hvor der er fokus på sundheden. Sunde mellemmåltider kan skabe store ændringer i Jeres medarbejderes hverdag. Den sunde smoothie er en spændende inspiration til en sund livsstil.

Så hvis Jeres energiniveau skal have en ”smooth” opløftning, er et smoothie event et engagerende og anderledes indslag. Er velegnet som fælles aktivitet i kantinen, i forbindelse med en intern eller ekstern sundhedskampagne, ved større arrangementer, som sundhedsdag, DHL og aktivitetsdage.

Når I giver Jeres medarbejdere et smoothie event er gevinsterne bl.a.:

  • Jeres medarbejdere får god inspiration på sundhed
  • I oplever at sundhed godt kan smage godt.
  • At I mærker, hvordan en smoothie giver god og længerevarende energi.
  • Det er sjovt og lærerigt.
  • Jeres medarbejdere vil mere oplagte og mindre trætte – altså mere effektive. 
Læs mere...