array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Masterchef Køkkenet

Masterchef Køkkenet

Favorit

Master Chef Kokkeskolen er en konkurrencepræget kokkeskole hvor deltagerne tilegner sig viden fra kendte kokke og her efter skal vise der har forståelsen i køkkenet hvad angår læring, præcision og tilberedning af friske råvarer og kødprodukter.

I inddeles i hold og konkurrer mod hinanden. Ud over en sjov og lærerig dag med masser af gode tips vil der indgå vigtige elementer fra hverdagen som samarbejde, kommunikation, tidspres etc.
 

Den 1. konkurrence
I skal sammen lave en hovedret på tid! Efterfølgende vurderer dommerne jeres hovedret ud fra smag, udseende og generel forståelse af retten.


Den 2. Konkurrence
I skal sammen og mod de andre hold konkurrere om at lave den bedste forret. Dette igen på tid, her er der kun 1 person fra hvert hold der må være i køkkenet af gangen. De andre står på sidelinjen og må ikke sige noget. Hvert 5 min. roteres der og når al tiden er gået vurderes resultatet af dommerne der tager udgangspunkt i smag, udseende og generel forståelse af retten.


Den 3. Konkurrence
I tredje konkurrence tager udgangspunkt i dessert. En person fra holdet kender ikke til forløbet og de er nu de andre deltagers opgave, at formidle fremgangsmåde og indhold så godt som muligt således så personen kan stille med et optimalt resultat af desserten. Personen i køkkenet må sige noget et ord og holdmedlemmerne skal på bedste vis guide og vedkommende.

Efter de 3 konkurrencer har dommerne voteret over afgørelsen som der fremlægges med argumenter omkring samarbejdet, kommunikationen, anretningen, smagen og helheden. Vinderholdet kåres med flotte præmier og så er det blevet tid til at nyde de 3 retter.

Varighedne er ca. 6 - 7 timer og tilpasses hvert enkelt firma.

Priserne på Master Chef Kokkeskolen starter fra kr. 1.300,- ex. moms pr. pers. og er inkl. drikkevarer.

Læs mere...