array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Magisk underholdning Magisk underholdning Magisk underholdning

Magisk underholdning

Favorit

International tryllekunstner
Miguel er en international tryllekunstner, som udover Danmark også har tryllet på restauranter og caféer på Gran Canaria, Cruise Ship til Oslo og back stage for de kendte til Energy Radio Awards i Sverige.

MAGIC COMEDY SHOW
Et trylleshow med meget humor og god kontakt til publikum, der får lov til at komme op på “scenen” og assistere til de fleste tricks.
Ud fra oplysninger om firmaet og nogle navne på ledere og ansatte, sætter Miguel et show sammen, som bliver personligt og morsomt for deltagerne.

Miguel er også god til at improvisere og indkorporerer de små bemærkninger rundt omkring fra publikum i sit show.

Showet kan foregå på dansk, engelsk eller spansk.

”Det var en stor fornøjelse at have hyret Miguel el Zorro til vores firma julefrokost. Han er en tryllekunstner, der fanger publikum med sin virkelig sjove humor og sit dygtige talent inden for tryllekunst. Det var en vellykket aften og et godt indslag. Både chefer og kollegaer blev inddraget i showet, hvilket gør det lidt sjovere at se et trylleshow. Så kan varmt anbefale Miguel el Zorro til en firmafest.”
Udtalelse fra Camilla Nielsen, Visma Services Danmark (julefrokost med 200 deltagere) 

Læs mere...