array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en skuespiller

Lej en skuespiller

Favorit

Tag fusen på alle med en skuespiller
I har sikkert oplevet Falske Tjenere eller andet form for komik til et firmaarrangement? Nu får I muligehed for virkelig, at tage fusen på hele firmaet ved at implementere en skuespiller til fx firmafesten der agerer ny medarbejder eller den "erfarne" salgskonsulent ved jeres årlige Kick Off. 

Skuespilleren sætter jeg godt ind i firmaet, politik, medarbejdere og værdier så det hele virker oprigtigt og seriøst. Skuespillerne kan leveres efter jeres ønsker og I vælger selv hvornår det afsløres, at medarbejderen ikke er ny medarbejder.

Vores skuespillere kan leve sig helt ind i rollen hele vejen igennem eller de kan skeje ud efter aftale. En skuespiller som festligt indslag kan varmt anbefales og ønsker I den mere festlige del anbefales De Falske Tjenere eller Fupfotografen som også er skuespillere der leveres underholdning.

Skuespillere kan benyttes i flere sammenhænge og har I en helt speciel opgave hvor der er brug for en person der kan agere ud fra jeres ønsker giver vi gerne tilbud på dette.

Læs mere...