array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Spansk Grisefest Spansk Grisefest Spansk Grisefest Spansk Grisefest Spansk Grisefest Spansk Grisefest Spansk Grisefest

Spansk Grisefest

Favorit

Spansk grisefest som på charterkongens tid
Vores Eventbureau arrangerer den traditionelle grisefest for små og store virksomheder. I deltager i en ”mental” festrejse til Mallorca, hvor både klima og eksotiske rammer lægger op til den store fest.

Stemningen kommer helt i top med gennemførte dekorationer. I vil opleve de sydlandske himmelstrøg med palmer, blomstrende buske, frugtdekorationer, lerkrukker m.m., som til sammen giver et farverigt autentisk spansk inddtryk.

Vi dækker op med de klassiske ternede duge og tænder lys i en masse bast flasker. Den spanske bar har vi naturligvis pyntet med vinranker, farvet lys og spanske flag.

Vi leverer alt det, som hører sig til en vellykket grisefest! I vil selvfølgelig blive budt velkommen med en frisk sangria og spanske musikrytmer. Jeres festmåltid vil bestå af den traditionelle helstegte pattegris med en masse passende tilbehør.

Efter middagen åbner strandbaren og vores festklædte cocktailbartendere sørger for at I bliver holdt forsynet med kulørte cocktails eller spansk øl. Vi tilbyder også alle former for underholdning, f.eks. musik, flamingo-dansere eller alt, som hører sig til en ægte grisefest. 

Jeres grisefest bliver skræddersyet efter Jeres ønsker og behov. Vi anbefaler en charter-festguide, som på charmerende vis vil guide Jer igennem aftenen. Guiden vil også sørge for, at involvere alle gæster og fungere som en særligt underholdende konferencier. 

Du kan også vælge at læse lidt mere om vores Eventbureau i København.

Læs mere...