array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Martin Brygmann

Martin Brygmann

Favorit

Martin Brygmann giver de skæve vinkler
Skal Jeres firmafest have det skæve indslag, som fænger og er levende i allerhøjeste grad? Martin Brygmann er vores bud på et anderledes humoristisk indslag til firmafesten. Et skævt bud, men et sikkert hit.

Martin Brygmann er ikke bare en dygtig skuespiller og entertainer. Han er kendt for sine mange humoristiske indslag bl.a. fra det Brune Punktum sammen med Hella Joof og Peter Frödin.

I kan nok også huske ham som Kirsten Hüttemeyer i komiker/sangruppen Lex og Klatten, og for hans forskellige roller i spille- og novellefilm igennem 90’erne. Bl.a. ”Fede Tider”, ”Italiensk for begyndere” og ”Jul i Valhal”. Sidstnævnte både skrev og producerede han musikken til.

I de sidste år har I kunne nyde hr. Brygmann i sit musikalske one man comedy show ”De fleste ulykker sker med lemmet”. Det er et all in one show, hvor alle hans talenter kommer i spil.

Derudover har herren haft travlt med TV deltagelse f..eks. i Natholdet samt andre TV-optrædener. Han har sideløbende optrådt på Aalborg Teater i dramatiseringen af ”En kort, en lang”, ligesom han også har haft en rolle i teaterudgaven af Shrek.

I kan booke Martin Brygmann som solist, eller i et musikalsk show ledsaget af Kim Wagner. Hvis I har brug for en underholdende og kompetent konferencier er dette også et af Danmarks bedste bud! 

Læs mere...