array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Indoor Mødelokale Indoor Mødelokale

Indoor Mødelokale

Favorit

Dagsmøde kombineret med klatring eller ski
Indoor er det perfekte sted til et firma- og kundearrangement, hvor der er fokus på hyggeligt samvær, sportslige udfordringer og pleje af relationerne.

Når man vil kombinere business med pleasure, så står Indoor klar med den fulde løsning for alle virksomheder store som små.

Alle typer virksomhedsarrangementer kan arrangeres, og der garanteres en fantastisk stemning i en atmosfære, som er præget af glade, kompetente instruktører og hyggelig indretning.

Indoor kan tilbyde noget for enhver smag i rammer, der giver lyst til snak og netværk. Aktiviteterne er tilrettelagt så alle kan være med uanset alder og niveau. Sikkerheden er i højsædet, hvis man vælger at kombinere mødet med skiløb eller klatring.

Indoor Ski, Golf og Konferencecenter kan bruges til alle former for virksomhedsarrangementer, da mødelokale og alle aktiviteter kan til- og fravælges og kombineres efter kundes ønsker.

Forplejning kan tilkøbes og arrangeres af Indoor. Kort sagt den perfekte ramme om dit firmaevent.

Forskellige aktivitetsmuligheder på denne lokation er indendørs klatrevæg og indendørs ski.

Læs mere...