array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Le Mere Le Mere Le Mere Le Mere Le Mere

Le Mere

Favorit

Latterevent Latteryoga
”A good laugh is sunshine in a house” ~ Wiliam Thackery

LE MERE tilbyder private virksomheder, offentlige og private institutioner, organisationer, foreninger og klubber at holde foredrag med latterworkshop om fælleslatterens væsen, formål og værdier.

Glædesbarometeret vil stige markant og fællesskabsfølelsen vil være fordoblet. Med en latterevent vil i skabe mirakler. Så vil I hæve bundlinjen, så giv jer selv denne fantastiske langtidsholdbare oplevelse.

En Latterevent, kan med fordel bruges som indledning til alle former for møder, konferencer, kurser, seminarer og firma- og private fester og polterabend for at ryste deltagerne sammen og skabe en åben, munter og venlig stemning.

LE MERE tilbyder at afholde latteryoga arrangementer.
Blot ved ca. en times latteryoga kan I styrke firmaets, foreningens, netværkets kreativitetsniveau med 10-20 % (det er underdrevet)

Firmalatter: LE MERE afholder et introduktionsmøde på 1-1½ time med foredrag om latter og dennes effekt samt en introduktion til forløbet. Herefter gennemførers 10 dages forløb, hvor vi ler sammen 15-20 minutter hver morgen inden dagens arbejde påbegyndes. Alternativt kan morgenlatteren afholdes som frokostlatter eller fyraftenslatter.

Kort sagt, det er kun fantasien og kreativiteten, der sætter begrænsningen for at le mere i hverdagen, og naturligvis ens hæmninger.

Læs mere...