array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Disc Golf

Disc Golf

Favorit

Disc Golf – ny sjov aktivitet for alle
Disc Golf, også kendt som frolf, folf, frisbee disc eller frisbee golf, er en sport, er en nyere sportsgren. Her bliver mødes golf og frisbee på en spændende måde, hvor alle kan være med.

Ligesom i golf skal I rundt på en bane, hvor I kaster Jeres frisbees. Som teambuilding vil I være i hold. I skal i fælleskab hjælpe hinanden til at komme banen rundt. 

Indledningsvist vil I lære basis tricks og kast. I får mulighed for at øve Jer inden, at I skal ud på banen.  

Disc Golf er en forholdsvis ny sportsgren. Udgangspunktet er frisbeen, som blev opfundet i USA i slutningen af 1940’erne. Den kom først for alvor til Danmark i 70erne, hvor det dog primært var et strandlegetøj.

Disc Golf blev første gang introduceret i Danmark i 1975 og siden da fået flere udøvere.  Det første officielle Danmarks Mesterskab i Disc Golf blev afhold i 1980. I dag har sporten sin egen Union og har ca. 250 udøvere.

Når I spiller Disc Golf, vil I blive introduceret til en sport, som er ny for de fleste. Dermed har I nogenlunde ens forudsætninger for at lære spillet at kende. I vil kunne nyde gavn af at være aktive uden for og alle kan være med.

Hvis I er til den originale Golf er det også en mulighed for at en udendørs aktivtiet. I kan også vælge indendørs sjov med en Golf Simulator. 

 

Læs mere...