array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bumper Balls Bumper Balls Bumper Balls

Bumper Balls

Favorit

Prøv kræfter med de store bløde bumper balls!
Afviklingen kan ske på enten forhindringsban eller i en hylende morsom fodboldkamp, som du aldrig har spillet den før!

Bumper Balls eventet er for alle medarbejdere med mod på lidt fysisk aktivitet. Selve boldene dækker fra hovedet og helt ned til knæene, hvilket beskytter og gør det muligt at tumle, trille, rulle, skubbe og hoppe igennem flere timer af latter og samværd.

Bumper balls - forhindringsbanen
I starter med at blive delt op i hold. Holddeltagerne skiftes om at iføre sig en bumper ball og løbe igennem forhindringsbanen, som kan indeholde slalom, kolbøtter, hop-over og tril-under forhindringer og meget mere. Udover forhindringerne, skal deltagerne være på vagt overfor modstanderholdene, da det er tilladt at skubbe hinanden af banen.

Bumper balls - fodbold
I starter med at blive delt op i hold med ca. 5 pers. Holdene spiller imod hinanden i en planlagt turnering og det hold som vinder flest kampe, vinder turneringen. Fodbolddysten styres naturligvis af dommer og fløjte.

Giv jeres medarbejdere mulighed for at lære hinanden bedre at kende, igennem en uforglemmelig dag, der helt sikkert vil blive grinet og snakket om, langt ud i fremtiden.

Læs mere...