array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
CD Indspildning

CD Indspildning

Favorit

Indspilning i professionelt lydstudie
I har nu muligheden for, at blive indspillet ligesom de store stjerner. Vores producerer sidder bag pulten i moderne lydstudier og hjælper Jer til at få den helt rigtige lyd.

Vi har mange års erfaring med både store stjerner, trænede og utrænede sangere. I vil derfor få en unik chance for at prøve kræfter med Jeres indre sanger.

Hovedformålet med sådan et arrangement er, at I får en god oplevelse sammen. I skal samarbejde, koordinere og acceptere hinandens styrker og begrænsninger. Jeres stemmer vil blive godt opvarmet og klar til Jeres fælles præstation.

I vil så i fællesskab indspille Jeres CD og kan optage en eller flere numre sammen. Optagelserne vil herefter blive behandlet og mikset, så I kan tage det færdige resultat med hjem.

I får helt sikkert en uforglemmelig oplevelse, som vil være med til at styrke Jeres sammenhold og give Jer mange gode grin. 

En CD indspilning er en god måde at afslutte og forevige Jeres AllStars event, gospel teambuilding eller Jeres firmasang på. Vi anbefaler en fotograf eller video-indspilning for at dokumentere Jeres sjove fælles oplevelse. Det bliver fælles minder, som er guld værd i hverdagen.   

Læs mere...